CA SA SCADA COLESTEROLUL celor care vor sa incerce !
daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:
>>pune o portocala cu tot cu coaja (bine spalata) in mincare, in carnea la cuptor.
>>grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea.
>>portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !
>>
>>experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam,
>>pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul...
>>in 5 minute grasimea intra toata in portocala.
>>apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime
daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:
>>pune o portocala cu tot cu coaja (bine spalata) in mincare, in carnea la cuptor.
>>grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea.
>>portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !
>>
>>experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam,
>>pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul...
>>in 5 minute grasimea intra toata in portocala.
>>apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu